Øl

Øl

At tilføre frugt til øl har været en del af bryggeprocessen i gennem tusinder af år i større og mindre skala. I Skandinavien så man de første beviser på brugen af frugt i øl omkring år 1371, da en skål med øl fundet i Vejle (Danmark) blev analyseret og der blev fundet en øl lignende væske med spor af tyttebær og tranebær. I de seneste år er frugt blevet meget populært som ingrediens i bryg for både store og små bryggerier. Som brygger ønsker man normalt at producere den bedste bryg baseret på gode råvarer. 

 

Ingredienserne kan være valgt ud fra et eller flere parametre som eks.

  • Økologiske eller konventionelle råvarer
  • Kraftig intens aroma eller bløde, syrlige, runde understøttende noter
  • Større eller mindre indhold af frugt/bær/ grøntsager
  • Spændende, anderledes farver
  • Klassiske eller eksotiske frugt/bær/grøntsager
  • Juice, NFC, pure, koncentrat, pulp koncentrat, juice koncentrat
  • Clear eller cloudy
  • Brix

Vi har et bredt sortiment af naturlige råvarer som består af 100% frugt.

Måske foretrækker du at arbejde med de mere aromatiske og mindre processede single strength NFC juicer og puréer, hvor vandindholdet er højere, og kan virke fortyndende på dit bryg. Eller måske hælder du til purée koncentrat, pulp koncentrat og juice koncentrat, hvor brix, koncentration, smag, aroma og syre er standardiseret. Valget kan bero på flere faktorer, hvornår i processen produktet tilsættes, produktionsudstyrets beskaffenhed, kan der arbejdes med højviskøse fiber og pulpholdige produkter.

De fleste produkter kan tilbydes i aseptisk pakkede løsninger, som gør dem nemme at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, så du ikke åbner mere materiale, end du behøver.

Vi hjælper dig godt på vej

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for, både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

Scroll to Top