Kombucha

Kombucha

Som Producent af fermenterede drikke med levende kulturer Kombucha eller Kefir er du på udkig efter sunde, naturlige velsmagende ingredienser, der kan fungere i fint samspil med den syrlige drik.

Skal drikken have et tvist a friske frugtnoter fra juice af blåbær, hindbær, havtorn, mango eller måske lidt sød gulerod, æble eller en flot rødbede. Måske foretrækker du noter fra det mere blomsterede og krydrede hjørne, her vil vores vandekstraherede infusions være super gode. Skal drikken have en sundere profil kunne de fiber og nutrient holdige pureér eller vores CRAFT® ekstrakter fra Iprona standardiseret på polyfenoler og anthocyaniner. 100% vandopløselige frugtpulvere, produceret uden brug af ekstraktionsmidler.

Vi har et bredt sortiment af single strength frugt/grøtnsagsjuice, pureer og juice koncentrater, dertil vores vandekstraherede infusions af diverse blomster og krydreurter.

De fleste produkter kan tilbydes i aseptisk pakkede løsninger, som gør dem nemme at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, så du ikke åbner mere materiale, end du behøver.

CRAFT® ekstrakterne er pakket i 10 kg enheder.

Vi hjælper dig godt på vej

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere imellem de mange alternativer. Det kan være, at du er iværksætter, der vil starte din egen fabrik eller produktudvikler hos en eksisterende fabrikant, der skal udvikle nye produkter eller gense gamle recepter for at undersøge, om du kan optimere sammensætningen af råvarer.

 

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end 3 årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig, så du når de mål, du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi både har den lokale forståelse for vores marked, men også har indsigt i de trends, der rør sig i resten af verden.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for; både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

 

Scroll to Top