Milkshake

Milkshake

Ligesom smoothien har milkshaken eksisteret som drik siden den elektriske blender blev opfundet i 1930erne. Mange forbinder milkshakes med de amerikanske dinere fra 40’erne, 50’erne og 60’erne, men de eksisterer i bedste velgående – specielt til det barnlige segment. Milkshakes bliver til stadighed lavet det sted, hvor de indtages, på restauranter og caféer. 

Ønsker du at komme ud til et større antal forbrugere, kan det være godt at få lidt hjælp i processen. Vi servicerer producenter af milkshakes og lignende produkter, for at de kan opnå et bedre og mere konsistent resultat ved at bruge vores frugt pureer og andre produktvarianter. Ensartethed og høj kvalitet er vigtigt for at sikre at kunderne bliver ved med at købe éns produkt igen og igen.

Vores mere end 30 år i branchen har givet os erfaringen og sortimentet til at understøtte mange behov i produktionen af milkshakes i større skala. 

Sammen med vores partnere søger vi hele tiden for at have nye smage tilgængelige, så man kan give nyt liv
til milkshakes fremadrettet. Vi vil opfordre dig til, at du kontakter os, da en hjemmeside hurtigt kan fremstå en smule generisk og pompøst, uden at vise vores
egentlige passion, for det vi laver. 

Vi har med succes hjulpet ambitiøse udviklere i mange situationer, underordnet om du:

  • Lige er startet i branchen med en klar mission eller arbejder hos et kendt brand
  • Er ude efter råmaterialer i store eller små volumener
  • Befinder dig i udviklingsfasen til et nyt eller eksisterende produkt
  • Er tilhænger af de klassiske smage eller noget nyt og anderledes
  • Søger efter økologiske eller konventionelle råvarer

Vi hjælper dig godt på vej

Vi vil gerne gøre hvad vi kan for, at I lykkes med jeres milkshakes eller lignende produkter som vi også har stort kendskab til. Undersøg vores side om forklaring af produktvarianter, som giver et overblik over de muligheder der findes. Vi kan også anbefale, at du undersøger vores produktoversigt, hvor der helt sikkert vil være noget der frister. Frem for alt vil vi gerne tale med dig, for at vi kan sikre, at vi forstår din situation og kan løse netop dine udfordringer.

Scroll to Top