Supper / Grød

Suppe / Grød

Supper kommer i mange varianter. Vil du udvikle en mere dessert inspireret type med frugt eller er det til den kolde vinter, hvor en god grøntsagssuppe varmer dejligt, så har vi en råvare der passer. Vi arbejder primært med puréer i denne sammenhæng, da det giver en perfekt cremet konsistens. 

Vores råvarer indgår også fint som ingredienser i en frugtgrød. Det er op til dig at finde den kombination som matcher dine ønsker.

 

Mulighederne er mange og nogle gange kan det være svært at navigere imellem de retninger som man kan vælge. Det kan være, at du er iværksætter der vil starte din egen fabrik eller en produktudvikler hos en eksisterende fabrikant, der skal udvikle nye produkter eller gense gamle recepter for at undersøge, om du kan optimere sammensætningen af råvarer.

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end 3 årtiers erfaring i industrien og kan guide dig, så du når de mål du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi både har den lokale forståelse for vores marked, men også har indsigt i de trends der rør sig i resten af verden. 

Vi hjælper dig godt på vej

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Så vil vi sørge for, at du får den hjælp du har brug for – både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og brugen af vores råvarer.

Scroll to Top