Müslibarer / Sportsbarer

Müslibarer / Sportsbarer

Ønsker du at skabe innovative produkter med fantastisk smag i ”better for you produkter” til at tage med på farten, eller er du på udkig efter ingredienser til din nye opskrift på muslibarer, sportsbarer, har vi mange spændende og velsmagende frugt og grøntsagsingredienser af høj kvalitet at tilbyde. Råvareingredienserne kan være valgt ud i fra en eller flere parametre. Skal produktet være glutenfrit, vegansk, rig på nutrienter og kostfibre, bidrage med en intens smag, aroma og samtidig have lidt teknisk karakter.

Frysetørret pulvere af frugt/grønt er rige på nutrienter og fibre. De er af natur meget hygroskopiske og har derfor en fantastisk evne som tekniskhjælpestof til absorbering af væske. De er velsmagende har skøn aroma og farveevne. De kan anvendes som delvis substituering af andre bærerstoffer, mel eller kornprodukter.

De frysetørrede produkter fås både som hele bær, skåret frugt og grønt, pulver og i mindre stykker og kan dermed også tilføre struktur.

Alternativt til de mere helse og funktionelle produkter, se vores CRAFT® ekstrakter fra Iprona. Disse pulvere er standardiseret på polyfenoler og anthocyaniner. Det er 100% vandopløselige frugtpulvere, produceret uden brug af ekstraktionsmidler.

Puréer og pure koncentrater eller pulp koncentrater, juice koncentrater og infusions kan i nogen grad også anvendes, dog skal man have det naturlige vandindhold for øje.

De fleste af vores flydende produkter kan tilbydes i aseptisk pakkede løsninger, som gør dem nemme at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, så du ikke åbner mere materiale, end du behøver. Spray tørret pulver i 10 kg plast spande og frysetørret produkter i 5-10 kg PE poser i kartoner afhængig af produktvariant. Ekstrakter og tørret droger i 10 til 25 kg enheder.

 

Vi hjælper dig godt på vej

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere imellem de mange alternativer.

Vi har mere end 3 årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig, så du når de mål, du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi har både den lokale forståelse for vores marked, men også indsigt i de trends, der rører sig i resten af verden. Vi har et bredt sortiment af naturlige råvarer bestående af 100% frugt/grønt.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for; både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

Scroll to Top