Smoothies

Smoothies

Smoothien har som drik eksisteret siden den elektriske blender blev opfundet i 1930erne. Navnet blev for alvor verdenskendt i løbet at 1980’erne, hvilket også var årtiet vi startede med at sælge koncentrater, pureer, juicer mv. Smoothies bliver til stadighed lavet det sted, hvor de indtages på restauranter, caféer eller som take away. Ønsker du at komme ud til et større antal forbrugere, kan det være godt at få lidt hjælp i processen. 

Vi servicerer mange producenter til at opnå et bedre og mere konsistent resultat ved at bruge vores pureer og lignende. Ensartethed og høj kvalitet er vigtigt for at sikre at kunderne bliver ved med at købe éns produkt igen og igen.

 

Vi har med vores mere end 30 år i branchen, erfaringen og sortimentet til at understøtte mange behov indenfor smoothie segmentet. 

Sammen med vores partnere søger vi hele
tiden for at have nye smage tilgængelige, så man kan give nyt liv til smoothies
fremadrettet. 

Det kan måske lyde en smule overfladisk, så vi vil opfordre dig til, at du kontakter os, for at få indsigt i vores kompetencer.

Vi har med succes hjulpet ambitiøse udviklere i mange situationer, underordnet om du:

  • Lige er startet i branchen med en klar mission eller arbejder hos et kendt brand
  • Er ude efter råmaterialer i store eller små volumener
  • Befinder dig i udviklingsfasen til et nyt eller eksisterende produkt
  • Er tilhænger af de klassiske smage eller noget nyt og anderledes
  • Søger efter økologiske eller konventionelle råvarer

Vi hjælper dig godt på vej

Vi vil gerne gøre hvad vi kan for, at I lykkes med jeres smoothies eller lignende produkter som vi også har stort kendskab til. Undersøg vores side om forklaring af produktvarianter, som giver et overblik over de muligheder der findes. Vi kan også anbefale, at du undersøger vores produktoversigt, hvor der helt sikkert vil være noget der frister. 

Frem for alt vil vi gerne tale med dig, for at vi kan sikre, at vi forstår din situation og kan løse netop dine udfordringer. 

Scroll to Top