Saft og juice

Saft og Juice

Juice og saft produkter er som regel noget af det første, man forbinder med den type produkter, vi tilbyder. Det er også den branche som bruger den største mængde frugt koncentrater på verdensplan. Det er et stort marked, som er i konstant udvikling for at finde de nye smage eller frugt kombinationer, der bliver fremtidens bestsellere

Om du ønsker at skabe en juice baseret på koncentrat, NFC juice eller en kombination, så kan vi hjælpe.  

drinking-4272206_1920
eugenivy_now-hd2xbt9YW90-unsplash

Er du: 

  • Lige startet i branchen med en klar mission eller arbejder du hos et kendt brand 
  • i udviklingsfasen til et nyt eller eksisterende produkt 
  • tilhænger af de klassiske smage eller noget nyt og anderledes 
  • søgende efter økologiske eller konventionelle råvarer 
  • ude efter råmaterialer i store eller små volumener 

Vi hjælper dig godt på vej

Lige gyldigt hvilken vej du vælger, så har vi viden, produkter og forpakningsstørrelser, der passer til dig.

Vi har med vores mere end 30 år i branchen, erfaringen og sortimentet til at understøtte de fleste behov indenfor juice og saft. Sammen med vores partnere søger vi hele tiden for at have nye smage tilgængelige, så man kan give nyt liv til juice og saft fremadrettet. Det kan måske lyde en smule overfladisk, så vi vil opfordre dig til, at du kontakter osfor at få indsigt i vores kompetencer.

Vi vil gerne gøre hvad vi kan for, at I får succes med jeres juice og saft produkter. Vi har også branche sider om nært beslægtede drikkevare typer, som smoothies m.fl. Disse kan sikkert også inspirere. Undersøg vores side om forklaring af produktvarianter, som giver et overblik over de muligheder der findes, men frem for alt vil vi anbefale, at du undersøger vores produktoversigt, hvor der helt sikkert vil være noget der frister. Vi ser frem til at hjælpe dig.  

Scroll to Top