Funktionelle drikkevarer

Sports- / Energi- / Vitamindrik

Funktionelle drikkevarer er et kæmpe marked som bare lader til at stige i popularitet og salg fremover. Om de skal bruges i dagligdagen eller ved særlige lejligheder i forbindelse med sport, studier eller andre events, så er det noget som forbrugeren, i højere grad end før, drager nytte af. Der er nogle store brands i markedet, som sidder tungt på branchen. Det giver mulighed for at tænke anderledes og skabe nogle andre retninger end den til tider monotone ensretning fra de store.

Ønsker du at udvikle et produkt med nye smagssammensætninger eller egenskaber end de eksisterende produkter eller vil du fange et specifikt segment i markedet, med et brand der taler til deres værdier, så kan vi hjælpe dig med at nå dertil.

Vi har et stort udvalg af naturlige frugt råvarer i flydende form, der er særligt egnet til drikkevarer. Disse kan kombineres i et utal af variationer. Vores råvarer i sig selv kan have forskellige funktionalitet, eller sammensat med andre ingredienser fremkommer den retning, som du ønsker.

Vi hjælper dig godt på vej

Vi har med vores mere end 30 år i branchen, erfaringen og sortimentet til at understøtte de fleste behov indenfor frugtjuicer mv. til dine sportsdrik, energidrik eller vitamindrik. Sammen med vores partnere søger vi hele tiden for at have nye smage tilgængelige, så man kan give nyt liv branchen fremadrettet. Vi vil opfordre dig til, at du kontakter os, for at få indsigt i vores kompetencer. Vi vil gerne gøre hvad vi kan for, at I får succes med jeres produkter.

Vi har også branchesider med beslægtede drikkevare typer. Disse kan sikkert også inspirere. Undersøg vores side om forklaring af produktvarianter, som giver et overblik over de muligheder der findes, men frem for alt vil vi anbefale, at du undersøger vores produktoversigt, hvor der helt sikkert vil være noget der frister. Vi er klar til at svare på spørgsmål, vejlede og give yderligere information om vores produkter og deres applikationsmuligheder.

Scroll to Top