Spiritus og likør

Spiritus og likør

I spiritus og likørproduktion benyttes der normalt stivelse og en råvare der indeholder sukker (sukkerrør eller frugt) for at opnå gæring og alkoholprocenter. For specifikke smagsnuancer tilsættes typisk ekstrakter, aromaer, infusioner eller forskellige andre frugtprodukter afhængig af hvilke faktorer der er vigtig for producenten. Disse faktorer kan være af omkostningsmæssig karakter, specifik smag eller for at opnå en specifik farve på produktet.  

Vi har et bredt udvalg af single strength frugtjuicer, pureer og juicekoncentrater, aromaer, ekstrakter samt vores vandekstraherede infusioner af diverse blomster og krydderurter. Mulighederne er mange og de kan være svære at navigere mellem. 

Vi hjælper dig godt på vej

Måske er du iværksætter som vil starte din egen produktion, produktudvikler hos en eksisterende producent som skal i gang med udvikling af nye produkter. Måske ønsker du at undersøge og optimere sammensætningen af råvarer i et givent produkt eller noget helt andet.

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end tre årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig så du når i mål med dine projekter. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskab med leverandører fra hele verden så vi både har forståelse for vores marked men også indsigt i hvad der rører sig i resten af verden.

De fleste produkter kan tilbydes i aseptiske pakninger som gør det mere enkelt at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, sådan at du f.eks ikke åbner mere end du skal bruge.

Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os her på hjemmesiden, via chat funktionen, pr. email eller giv os et kald. Vi står klar når du har brug for hjælp – om det gælder inspiration, proces, applikationsmuligheder og/eller brugen af vores råvarer.

Scroll to Top