Is

Is

Isens oprindelse kan muligvis spores helt tilbage til den kinesiske Tang-Dynasti periode (618-907) og de fleste er enige i at Gelato (den bløde og cremede is fra Italien) blev opfundet i det 16. århundrede. Fra den gang til nu er der i hvert fald ingen tvivl om isens popularitet, uafhængig om det er en flødeis baseret på mælk eller fløde eller en sorbet is baseret på frugtsaft og sirup. 

I de seneste år er der også kommet flere og flere typer af plantebaserede is varianter med udgangspunkt i f.eks. havre eller mandel som henvender sig til blandt andet veganske- og laktosefri forbrugere. Her kan man også opnå samme cremede konsistens som ved flødeis.

Vi har med over 30 års erfaring i branchen den viden og det sortiment der skal til for at understøtte de fleste behov indenfor for smag til is branchen. Vi sørger også for at vi i samarbejde med vores partnere altid har adgang til de nyeste smage som kan laves til nye spændende produkter og produktvarianter til slutbrugeren. Vi har med succes hjulpet mange ambitiøse udviklere. 

Vi hjælper dig godt på vej

Underordnet om du:

• er ny i branchen med et klart mål eller er ansat i et eksisterende brand
• er ude efter råmateriale i større eller mindre volumener
• befinder dig i udviklingsfasen til et nyt eller eksisterende produkt
• er tilhænger af de klassiske smage eller søger noget nyt og anderledes
• søger efter økologiske eller konventionelle råvarer

så kontakt os her på hjemmesiden, via chat funktionen, pr. email eller giv os et kald.
Vi står klar når du har brug for hjælp – om det gælder inspiration, proces, applikationsmuligheder og/eller brugen af vores råvarer.

Scroll til toppen