Cocktails & Taptails

Cocktails

I det seneste årti er færdigmiksede cocktails blevet et almindelig syn i butikker, på festivaller, i barer og rundt i bybilledet. Forbrugerne har taget godt imod de forskellige produkter som producenterne har fokus på de gode råvarer for at opnå resultater som nærmer sig barversionen bedst muligt. På samme måde som i øl branchen har fokus været på både klassiske cocktails, nyfortolkning af de klassiske, samt helt nye varianter som rammer andre og evt. nye segmenter.

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere mellem de forskellige alternativer til dit produkt. Det kan være at du er iværksætter som vil starte egen produktion eller er produktudvikler hos en eksisterende producent som skal udvikle nye produkter eller opfriske gamle opskrifter for at se om drinken kan forbedres yderligere. Det kan også være at du ønsker at udvide med en linje økologiske produkter som supplement til din konventionelle linje.

Vi hjælper dig godt på vej

Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os her på hjemmesiden, via chat funktionen, pr. email eller giv os et kald. Vi står klar når du har brug for hjælp – om det gælder inspiration, proces, applikationsmuligheder og/eller brugen af vores råvarer.

Scroll to Top