Sirup

Sirup

Sirup kan bruges i et utal af forskellige applikationer, lige fra coctails, pandekagefyld, sødemidler og meget mere. Frugtsirup har den største markedsandel af de forskellige sirupvarianter grundet brugen i drikkevarer og markedet er derfor drevet af behovet for nye smage i den branche. Vi leverer til mange forskellige producenter i Skandinavien som producerer sirup mv. og tilbyder både konventionelle og økologiske produkter ud fra specifikke behov og ønsker.  

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end tre årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig så du når i mål med dine projekter. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskab med leverandører fra hele verden så vi både har forståelse for vores marked men også indsigt i hvad der rører sig i resten af verden. 

Vi hjælper dig godt på vej

Vi sørger også for at vi i samarbejde med vores partnere altid har adgang til nyeste smage, som kan bruges til nye produkter og/eller produktvarianter.

Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os her på hjemmesiden, via chat funktionen, pr. email eller giv os et kald. Vi står klar når du har brug for hjælp – om det gælder inspiration, proces, applikationsmuligheder og/eller brugen af vores råvarer. 

Scroll to Top