Pålægs- og plantebaserede produkter

Pålægs- og plantebaserede produkter

De færreste forbinder måske pålæg med frugt og grøntsags puréer, juicer, pulvere og koncentrater. Faktisk bruges det mere end man forestiller sig. Skal du bruge en naturlig måde at tilføre syre til dit produkt, så er nogle af vores citrus produkter oplagte. De er også med til at give en konserverende effekt, som kan være vigtig for holdbarheden.

Vi ser en stigende efterspørgsel på veganske fødevarer i befolkningen som et led i den miljøbevidste og bære-dygtige tilgang til forbrug. I den sammenhæng er plantebaserede pålæg og fødevarer generelt blevet mere populært.

Det kan være svært at sikre en ensformighed og høj standard på råvarer, hvis man starter med hele grøntsager. Derfor mærker vi en øget efterspørgsel på vores grøntsagspuréer mv. som indgår i f.eks. plante fars og vegansk postej. Vi ser også puréerne eller koncentrater blive brugt i kødpålæg.

Vi hjælper dig godt på vej

Sidder du som udvikler i en større fødevarevirksomhed med fokus på pålæg eller plantebaserede produkter og synes det kunne være interessant at vide mere om vores muligheder. Eller er du i gang med at udvikle dit eget brand og er kommet op i en skala, hvor man med fordel kan have brug for hjælp til nogle af sine processer og søger nogle gode råvarer? Så kontakt os her på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Så vil vi sørge for, at du får den hjælp du har brug for – både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og brugen af vores råvarer.

Scroll to Top