Kiks, knækbrød og snacks

Kiks, knækbrød og snacks

Lækre knækbrød eller kiks til at tage med på farten. Det sunde og gode mellemmåltid eller til det overdådige ostebord. Vi har mange spændende og velsmagende frugt og grøntsagsingredienser af høj kvalitet at tilbyde. Råvareingredienserne kan være valgt ud i fra en eller flere parametre. Skal produktet være glutenfri, vegansk, rig på nutrienter og fibre, bidrage med en intens smag, aroma og samtidig have lidt teknisk karakter.

Frysetørret pulvere af frugt/grønt er rige på nutrienter og fiber. De er af natur meget hygroskopiske og har derfor en fantastisk evne som teknisk hjælpestof til absorbering af væske. De er velsmagende har skøn aroma og farveevne. De frysetørrede produkter fås både som hele bær, skåret frugt og grønt, pulver og i mindre stykker og kan dermed også tilføre struktur og flotte farvekombinationer. Kan eventuelt drysses på som dekoration sidst i processen.

Alternativt til det helsebaserede produkt se vores CRAFT® ekstrakter fra Iprona. Disse pulvere er standardiseret på polyfenoler og anthocyaniner. Det er 100% vandopløselige frugtpulvere, produceret uden brug af ekstraktionsmidler.

Til det mere salte køkken eller ostekiksen har vi forskellige tørret skåret krydderurter.

Vi hjælper dig godt på vej

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere imellem de mange alternativer.

Vi har mere end 3 årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig, så du når de mål, du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi har både den lokale forståelse for vores marked, men også indsigt i de trends, der rører sig i resten af verden.

Vi har et bredt sortiment af naturlige råvarer bestående af 100% frugt/grønt…

Spray tørret pulver i 10 kg plast spande og frysetørret produkter i 5-10 kg PE poser i kartoner afhængig af produktvariant. Ekstrakter og tørret droger i 10 til 25 kg enheder.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for; både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

Scroll to Top