Cider

Cider

Cider har en lang historie og begyndte at dukke op i litteraturen i Karl Den Stores regeringstid (768-814) og er siden 1800 tallet blevet markant mere populær som både alkohol- og alkoholfri drik. Igennem den seneste tid kan den stigende popularitet også tilskrives glutenbevægelsen. Cider Produceres i dag både med hele frugter som æbler og pære, men der bruges også frugtkoncentrater for at kunne opnå den samme smag for hver produktion.

I de sidste årtier er der sket en opblomstring af mikrobryggerier som eksperimenterer med frugtsorter og frugtblandinger for at opnå nye friske og unikke smagsnuancer. Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at kunne tilbyde nye spændende smage og smagsvarianter med det fokus at kunne tilbyde vores kunder de bedste råvarer, uafhængigt om det er økologisk eller konventionelle produkter.

Vi hjælper dig godt på vej

Vi har et bredt udvalg af juicer, pureer og koncentrater tilgængelige og står altid klar til at hjælpe dig med at finde rundt i både produktvarianter, frugt og proces. Det er blot at kontakte os via vores chat, på e-mail eller telefon. Vi står altid klar til at hjælpe dig med applikationsmuligheder og brug af vores råvarer. 

Scroll til toppen