Proteindrik / Proteinpulver

Proteindrik / Proteinpulver

Proteiner er kroppens byggesten. De anvendes grundliggende til at opbygge bl.a. celler, væv, hormoner, antistoffer og enzymer. Tidligere forskning viser at de fleste mennesker i vores område indtager mere protein dagligt end de har brug for. Men der er situationer, hvor det kan være nødvendigt og supplere éns kost med ekstra mængder. I den situation vil man helt sikkert foretrække, at det man indtager, smager godt og er baseret på gode ingredienser.

Står du som udvikler hos en eksisterende producent eller vil du skabe dit eget brand, som du synes mangler i markedet eller ikke findes i den rigtige kvalitet? Så vil vi gerne hjælpe dig med at levere den frugtsmag, som giver det resultat du ønsker.

 Underordnet om du vælger at dit slutprodukt skal tilbydes flydende eller i pulverform, har vi en produktvariant, der kan indgå. Selv indenfor pulvere har vi en række forskellige varianter (f.eks. spray tørret eller frysetørret), der på hver deres måde kan indgå – alt efter den effekt du søger. 

Er du ude efter at lave en drik, vil vores frugt koncentrater eller andre flydende varianter sikkert egne sig bedre.

Vi hjælper dig godt på vej

Ligegyldigt hvilken vej du foretrækker, så har vi både konventionelle og økologiske muligheder. Kontakt os, da vi med sikkerhed kan hjælpe dig til at komme videre mod dit mål. Vi har mere end 30 års indsigt i de applikationsmuligheder og de udfordringer der kan forekomme i udviklingsprocessen. Vi understøtter din proces med vores, service, viden og gode råvarer, sådan at dine kunder forbliver kunder og anbefaler dine produkter til andre.

Scroll to Top