Marmelade / Syltetøj / Gelé

Marmelade / Syltetøj / Gelé

Som marmeladeproducent ønsker du at fremstille den bedst mulige vare inden for de parametre som du vælger. Om produktet f.eks. skal være baseret på:

 

  •          Økologiske eller konventionelle råvarer
  •          Højt eller lavt sukkerindhold
  •          Større eller mindre frugt/bær indhold
  •          Klassiske eller eksotiske frugt/bærvarianter
  •          Råmaterialer i store eller små volumener

 

Mulighederne er mange og nogle gange kan det være svært at navigere imellem de retninger som man kan vælge. Det kan være, at du er iværksætter der vil starte din egen fabrik eller en produktudvikler hos en eksisterende fabrikant, der skal udvikle nye produkter eller gense gamle recepter for at undersøge, om du kan optimere sammensætningen af råvarer.

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end 3 årtiers erfaring i marmeladeindustrien og kan guide dig, så du når de mål du ønsker. 

Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi både har den lokale forståelse for vores marked, men også har indsigt i de trends der rør sig i resten af verden. 

I vores sortiment er nogle råvarer specialiseret netop til denne branche. Vores pulp koncentrater og puré koncentrater er lavet til kunne optimere produkterne ift. at kunne øge eller bibeholde frugtindholdet i dit produkt og samtidigt skabe et fundament for at være konkurrencedygtig. 

Puré og IQF i kombination med pulp koncentrat eller puré koncentrat sørger for, at du kan opnå den struktur som du ønsker for dit produkt.

Pulp og puré koncentraterne er pakket i aseptiske løsninger, som gør dem nemme at opbevare og bruge i produktionen, da størrelsen kan ændres efter behov, så du ikke åbner mere materiale end du behøver.

Vi hjælper dig godt på vej

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Så vil vi sørge for, at du får den hjælp du har brug for – både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og brugen af vores råvarer.

Scroll to Top