Bagværk

Bagværk

Når du arbejder med bagværk, er der flere måder at skille sig ud fra mængden. Hævemidler, melblandinger, hævetid, bagetid mv. Nogle udviklere vover sig lidt længere væk fra det traditionelle og ser på mulighederne for at tilsætte frugt og grøntsagsingredienser i form af frugt/grøntsags koncentrater eller pulvere. Det tilsættes som smagsgiver, for nærringstofferne eller for at give nogle interessante farver til bagværket. Nogle bruger det også som sødemiddel som alternativ til sukker.

Står du som udvikler hos en eksisterende producent eller vil du skabe dit eget brand, som du synes mangler i markedet eller ikke findes i den rigtige kvalitet? Så vil vi gerne hjælpe dig med at levere den frugt eller grøntsagsingrediens, som giver det resultat du ønsker. Indenfor pulvere har vi en række forskellige varianter (f.eks. spray tørret eller frysetørret), der på hver deres måde kan indgå – alt efter den effekt du søger. 

Afhængigt af din sammensætning kan vores frugt koncentrater være at foretrække da de tilføjer væde til massen. Koncentrat er oftest et billigere alternativ til pulvere eller aromaer og er en 100% naturligt ingrediens. 

Vi hjælper dig godt på vej

Ligegyldigt hvilken vej du foretrækker, så har vi både konventionelle og økologiske muligheder. Kontakt os, da vi med sikkerhed kan hjælpe dig til at komme videre mod dit mål. Vi har mere end 30 års indsigt i de applikationsmuligheder og de udfordringer der kan forekomme i udviklingsprocessen. Vi understøtter din proces med vores, service, viden og gode råvarer, sådan at dine kunder forbliver kunder og anbefaler dine produkter til andre.

Scroll to Top