Marinade / dressing / saucer

Marinade / dressing / sauce

De fleste forbinder marinade og dressinger som salte og krydrede og ofte med en tilsætning af grøntsager, men jo mere globale vores vaner bliver, jo mere efterspørges nye smagskombinationer for at tilfredsstille forbrugeren behov. På samme tid er der også kommet mere og mere fokus på hvilke råvarer, e-numre mv. som er i produkterne, da efterspørgslen lyder mere og mere på naturlige råvarer fremfor syntetiske. Det samme gælder fokus på økologiske produkter.

Vi ser også en stigende efterspørgsel efter nye smagsvarianter og arbejder tæt sammen med vores partnere for at kunne tilbyde både de klassiske råvarer, samt nye i den bedste kvalitet. Samtidig ønsker vi at være på forkant med markedstrends for at kunne tilbyde de nyeste smagsvarianter sådan at du kan nå dine kunder og målgrupper med dine produkter. 

Vi hjælper dig godt på vej

Uanset hvad du foretrækker så har vi både konvensionelle og økologiske muligheder. Kontakt os meget gerne, så vil vi stå klar med al vores viden for at hjælpe dig til at komme nærmere dine mål.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor de applikationsmuligheder og udfordringer som kan forekomme i udviklingsprocessen. Vi understøtter din proces med vores processer, service, kendskab og gode råvarer, sådan at dine kunder forbliver loyale kunder og anbefaler dine produkter til andre.  

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores chat, kontaktformular, via e-mail eller telefon. 

Scroll to Top