Plantedrikke

Plantedrikke

Tidligere har der været stor fokus på mælkebaserede produkter både til morgenmad, frokost eller i kaffen. Men over de seneste ti år er der kommet et stort udvalg af plantedrikke, både baseret på korn, bælgfrugter, nødder og frø. Går du med et ønske om at lave en drik som et alternativ til et mejeriprodukt er vores grøntsagsprodukter oplagte. Bare en af fordelene ved at bruge disse produkter er at næringsindholdet i slutproduktet kan være attraktivt for forbrugeren. 

 

Vi ser en stigende efterspørgsel efter produkter til plantedrikke i befolkningen som et led i den mere miljøbevidst og bæredygtige tilgang til forbrug. I den sammenhæng er plantebaserede drikke også blevet mere populære. Det kan være vanskeligt at sikre en ensformighed og en høj standard på råvarer hvis man starter ud med hele grøntsager og derfor mærker vi en øget efterspørgsel på vores standardiserede grøntsagsjuicer og koncentrater mm. som blandt andet kan indgå i plantedrikke. 

Vi hjælper dig godt på vej

Sidder du som udvikler i en større fødevarevirksomhed og udvikler plantebaserede drikke, og synes du at det kunne være interessant at høre mere om vores muligheder – eller er du i gang med at udvikle eget brand og er kommet op i en større skala, og kunne have brug for sparring omkring evt. nye råvarer? Så kontakt os her på hjemmesiden, via chat funktionen, pr. email eller giv os et kald.

Vi står klar når du har brug for hjælp – om det gælder inspiration, proces, applikationsmuligheder og/eller brugen af vores råvarer. 

Scroll to Top