Hard Seltzers

Hard Seltzers

Som brygger af Hard Seltzers kigger du efter naturlige friske velsmagende fermenterbare juicer og pureer af lime, citron, ingefær, hyben, pære, mango eller juice koncentrater og infusions til den karbonerede drik. Produkter der tilfører så få kalorier som muligt, men samtidigt bidrager med en super god smag, aroma og farve på den naturlige måde. Måske skal det færdige bryg blot piftes lidt op med en smule ekstra frugtsmag.

 

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere imellem de mange alternativer. Det kan være, at du er iværksætter, der vil starte din egen fabrik eller produktudvikler hos en eksisterende fabrikant, der skal udvikle nye produkter eller gense gamle recepter for at undersøge, om du kan optimere sammensætningen af råvarer.

De fleste produkter kan tilbydes i aseptisk pakkede løsninger, som gør dem nemme at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, så du ikke åbner mere materiale, end du behøver. 

Single strength juice af citrusfrugter og andre eksotiske frugter er typisk kun tilgængelig i tromler.

Vi hjælper dig godt på vej

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end 3 årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig, så du når de mål, du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi både har den lokale forståelse for vores marked, men også har indsigt i de trends, der rør sig i resten af verden.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for; både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

 

Scroll to Top