Chokolade og konfekture

Chokolade og konfekture

Friske, naturlige og smagfulde ingredienser til chokolade og konfekture.

100% frugt eller grønt, ingen tilsat sukker, kunstig farve eller smagsstoffer. Naturens fineste råvarer er hvad vi kan tilbyde dig.

Økologiske eller konventionelle frysetørret frugt/grønt. Hele bær, stykker eller pulver til dekoration eller drys på f.eks. chokolade og flødeboller. Til aromatisk dragering, smagsfuldt farverigt flødeskum, til bolche eller konfektmassen og cremefyldninger med og uden struktur. Eller prøv vores vandopløselige spraytørrede juice koncentrat pulvere i aplikationer hvor 100% opløselighed er efterspurgt. Disse pulvere indeholder maltodextrin som bærestof og er derfor mindre hygroskopiske at arbejde med end de frysetørrede produkter, der er 100% frugt.

Pureé, pureé koncentrat eller pulp koncentrater til frugt fillings eller juice koncentrat og infusions til chokoladeovertræk , vingummi eller gelekonfektproduktion. Kun fantasien sættter grænser.

De fleste produkter kan tilbydes i aseptisk pakkede løsninger, som gør dem nemme at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, så du ikke åbner mere materiale, end du behøver.

Spray tørret pulver i 10 kg plast spande og frysetørret produkter i 5-10 kg PE poser i kartoner afhængig af produktvariant.

Vi hjælper dig godt på vej

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere imellem de mange alternativer. Det kan være, at du er iværksætter, der vil starte din egen fabrik eller produktudvikler hos en eksisterende fabrikant, der skal udvikle nye produkter eller gense gamle recepter for at undersøge, om du kan optimere sammensætningen af råvarer.

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end 3 årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig, så du når de mål, du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi både har den lokale forståelse for vores marked, men også har indsigt i de trends, der rør sig i resten af verden.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for; både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

Scroll to Top