Bryggerier

TIL BRYGGEREN

Som brygger af øl, cider, craftsoda, cider, seltzer ønsker du at producere den bedste bryg. En bryg baseret på nøje udvalgte råvarer, de for dig, bedst egnede for at give bryggen netop det tvist, der definerer dig og din bryggerkunst.

Valg af råvarer

Ingredienserne kan være valgt udfra et eller flere parametre f.eks:

  • Økologiske eller konventionelle råvarer
  • Kraftigt intens aroma eller bløde syrlige, søde, runde understøttende noter
  • Større eller mindre indhold af frugt/bær/grøntsager
  • Spændende, anderledes, sjov farve
  • Klassiske eller eksotiske frugt/bær/grøntsager
  • Juice NFC, puree, puree koncentrat, pulp koncentrat, juice koncentrat
  • Klar eller grumset
  • Brix
  • Kvalitet frem for kvantitet
  • fl.

Mulighederne er mange og det kan være svært at navigere imellem de mange alternativer. Det kan være, at du er iværksætter, der vil starte din egen fabrik eller produktudvikler hos en eksisterende fabrikant, der skal udvikle nye produkter eller gense gamle recepter for at undersøge, om du kan optimere sammensætningen af råvarer.

Underordnet hvilken kategori du befinder dig i, så har vi mere end 3 årtiers erfaring med frugt og grønt og kan guide dig, så du når de mål, du ønsker. Vi trækker på viden fra vores langvarige partnerskaber med leverandører fra hele verden, så vi både har den lokale forståelse for vores marked, men også har indsigt i de trends, der rør sig i resten af verden.

Vi hjælper dig

GODT PÅ VEJ

Vi har et bredt sortiment af naturlige råvarer bestående af 100% frugt. 

Måske foretrækker du at arbejde med de mere aromatiske og mindre processede single strength NFC juicer og puréer, hvor vandindholdet er højere, og kan virke fortyndende på dit bryg. 

Eller måske hælder du til purée koncentrat, pulp koncentrat og juice koncentrat, hvor brix, koncentration, smag, aroma og syre er standardiseret. Valget kan bero på flere faktorer, hvornår i processen produktet tilsættes, produktionsudstyrets beskaffenhed, kan der arbejdes med højviskøse fiber og pulpholdige produkter.

De fleste produkter kan tilbydes i aseptisk pakkede løsninger, som gør dem nemme at opbevare, håndtere og bruge i produktionen, så du ikke åbner mere materiale, end du behøver.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og kontakt os derefter på hjemmesiden eller på chat, mail og telefon. Vi vil sørge for, at du får den hjælp, du har brug for, både når det kommer til inspiration til processen, applikationsmuligheder og til brugen af vores råvarer.

Produkter

Produktvarianter

Rulla till toppen